Penthouse 4 camere de vanzare etajul 2 Calea Cisnadiei Arhitectilor
# 68172 • Vizualizări: 105 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 15:08, 06.10.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 149.995 €
  • Suprafața utilă 165
  • An construcție 2020
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Va propunem spre vanzare un Penthouse cu spatiu generos pe doua nivele, situat la etajul 2 al unui bloc in zona Cartierul Arhitectilor. Imobilul este frumos finisat cu mult bun gust, iar elementele decorative fac ca proprietatea sa aiba o amprenta unica.
Proprietatea este pe 2 nivele si este compartimentata astfel:
- la primul nivel se afla livingul generos cu o suprafata de 32 mp, un dormitor de 14 mp, o baie mare de 17mp si bucataria cu o suprafata de 19 mp, mobilata si utila.
- la al doilea nivel se afla cele 2 dormitoare cu suprafata mare de 28mp si 22mp. Tot la acest nivel se afla un dressing de 8 mp, bine compartimentat pentru haine si o baie de 6 mp. Compartimentarea camerelor este decomandata si in fiecare incapere se intra de pe un hol spatios.
Ferestrele proprietatii sunt tip Velux (cinci ferestre). Ferestrele au trei foi de sticla si asigura o buna izolatie termica si sonora.
Imobilul are centrala proprie si la primul nivel incalzirea este prin pardoseala, iar la etaj prin calorifere.
Bucataria este utilata si mobilata. Plita pentru gatit este cu inductie, spalator vase Bosch, cuptor electric Hansa, hota cu putere de absorbtie mare - 640mc/h Beko, frigider Beko, toate noi la momentul instalarii lor - 2020
Proprietatea dispune de 2 terase spatioase. In zona penthouse-ului sunt imobile care au regim de constructie pe 2 nivele. Asta face ca terasele proprietatii sa ramana intime.
Intrarea in bloc se face printr-o curte interioara ingrijita, cu spatii largi unde gasim suport de biciclete. Proprietatea are si loc de parcare dar exista si locuri de parcare suplimentare pentru situatia cand avem vizitatori.
In zona exista magazine alimentare, supermarketuri si foarte aproape ajungem in Sibiu sau in Cisnadie.
Proprietatea merita vizionata.

Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0723.510.808 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P13533

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu