OFERTA Apartament Spatiu comercial 7 camere de vanzare 1120E/mp Sibiu
# 110082 • Vizualizări: 108 • 4+ camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 13:45, 25.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 300.000 €
  • Suprafața utilă 268
  • An construcție 1990
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Va propunem spre vanzare singurul apartament cu adevarat generos.
Apartament cu 7 camere de vanzare in Sibiu, zona Turnisor cu suprafata utila 268 mp. Acesta este compartimentat decomandat si are 7 camere, 2 bai si pivnita. Apartamentul se alfa la etaj 1 intr-o cladire cu 7 etaje, construita in 1990 si renovat in anul 2020.
Acesta este situat intr-o zona bine cunoscuta a orasului Sibiu, cu vad pietonal, cat si auto excelent, mai exact pe Soseaua Alba Iulia.

Spatiul oferit de acest imobil este unul generos, dispune de o suprafata totala de 375 mp, iar suprafata utila este de 268 mp, fiind pretabil pentru orice activitate rezidentiala, comerciala sau de birouri.
Pana in prezent, acesta a fost folosit ca spatiu pentru birouri si este compartimentat astfel: 7 birouri, sala de sedinta, receptie de 50 mp, o camera pentru arhivare, sala de asteptare, bucatarie, 2 bai si o pivnita de aproximativ 100 mp care se poate amenaja dupa bunul plac.

Imobilul dispune de numeroase imbunatatiri, fiind renovat in anul 2018, cum ar fi: geamuri termopan cu tamplarie pvc, parchet laminat, gresie, faianta, tencuiala decorativa, usa termopan la intrare, tavan casetat, sistem de climatizare, centrala proprie pe gaz si calorifere de aluminiu, conexiune telefonica/internet.
Un mare avantaj al acestui spatiu este accesul care se face direct din strada, pe o scara interioara cu pereti vitrati, ce ofera o buna vizibilitate pentru clientii cautatori de serviciile dumneavoastra.
Ajungem la nivelul superior, unde se intra direct intr-o receptie spatioasa, compusa din front desk si sala de asteptare, iar de aici se face accesul in toate incaperile spatiului.


Zona deserveste in imprejurimi institutii de invatamant de stat, private; institutii bancare, aeroport, autostrada, magazine de cartier, transport public, parcuri, restaurante, cafenele, acces facil catre artere principale.
Proprietatea se vinde atat cash ( virament bancar ), cat si prin credit ipotecar sau prima casa ( finantare ).

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod.
Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu