In sfarsit acasa! - Kogalniceanu - Apartament 3 camere cu parcare
# 113556 • Vizualizări: 62 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 14:20, 25.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 134.800 €
  • Suprafața utilă 73
  • An construcție 2020
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
"In sfarsit ACASA!" este fix starea pe care ti-o transmite acest camin atunci cand seara, dupa o zi grea, ii calci pragul si inchizi usa in urma ta!


Amplasat la etajul 1 al unui imobil nou cu lift, cu numar restrans de locatari, construit in 2020, acest apartament isi deschide larg usile pentru a primi un nou proprietar. Dupa ce i-a fost camin lui Sebastian, acesta face un nou pas catre o noua etapa din viata lui, deschide astfel oportunitatea achizitiei apartamentului de catre o noua familie care sa il aprecieze si sa se bucure de acest camin!

Un apartament de 73 mp utili, carora li se adauga un balcon deschis de 12 mp. De la intrare se simte aerul modern si avem un living spatios, luminos, cu ferestre mari, cu vedere deschisa si cladiri la distanta semnificativa, astfel incat intimitatea locatarilor sa nu aiba de suferit. Si o bucatarie deschisa, moderna, ce comunica in mod armonios cu livingul si zona de luat masa, creand o simbioza intre timpul petrecut gatind si supravegherea copilului sau urmarirea unui serial in living.

Pentru ca un apartament modern, necesita si facilitati moderne, acesta se vinde la pachet cu incalzirea in pardoseala si locul de parcare! Ambele, nu doar utile ci si necesare.

Odata cu apartamentul, noii lui locatari vor beneficia si de urmatoarele avantaje:
- intretinerea foarte mica aferenta apartamentului;
- centrala termica proprie;
- vecini putin si buni;
- scolile de stat si private, gradinite si after school-uri din zona, existand una pentru orice copil si orice parinte;
- o zona cu multi copii, unde cei mici isi vor face usor prieteni, unde ai in jurul blocului loc de joaca amenajat si unde cei mici si cei mari vor putea socializa
- blocul are propriul sistem de supraveghere video si sistem propriu irigatie gazon.

Comision 0% pentru dumneavoastra pentru acest apartament cu 3 camere, balcon mare, incalzire in pardoseala si parcare proprie.
Apartamentul este mobilat, bucataria este utilata cu televizor, plita electrica, frigider, hota, astfel ca noii proprietari vor putea personaliza spatiul conform propriilor preferinte si nevoi.

Si dincolo de orice: un loc pe care sa il numiti ACASA! Care sa fie al vostru si pentru voi. Pentru fiecare dintre voi. Un loc pe care il veti adora cu siguranta. Si unde o sa va simtiti mereu, familie.

Bun venit ACASA. In CAMINUL VOSTRU CALD SI PRIMITOR.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17670

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17670

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0784.530.613 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0784.530.613

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu