Garsoniera la casa 31 mp camera bucatarie baie loc de parcare Cisnadie
# 119428 • Vizualizări: 56 • Garsoniere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 18:40, 14.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 36.900 €
  • Suprafața utilă 31
  • An construcție 1940
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Garsoniera de vanzare in zona centrala a orasului Cisnadie cu o supfarata de 31 mp amplasata la parterul unei case dintr-o curte saseasca.

Garsoniera este compusa dintr-o camera de 15 mp, o bucatarie deschisa cu suprafata de 6 mp, o baie de 5 mp si inca o camera de 6 mp, care poate fi folosita in multe scopuri. Garsoniera a fost renovata in totalitate in 2023 si s-a schimbat instalatia electrica, s-a refacut baia in totalitate si s-a placat pardoseala cu gresie.

Garsoniera este incalzita prin centrala proprie noua si calorifere, este conectata si contorizata separat la toate utilitatile. Aceasta se preteaza pentru o persoana care este singura, dar se preteaza si pentru un cuplu.
Fiind in zona centrala, in jur sunt magazine, terase, cafenele, banci si piata agroalimentara. Curtea unde este garsoniera este o curte ingrijita si frumoasa, avand alocat si un loc de parcare.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18343

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18343

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

██████░░████░░█████░░░████░░░████░░░░█████░░░████░░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██████░█████░░██░░██░██░░██░░░█████░░██░░██░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██░░██░█████░░░████░░░████░██░██░░██░░████░░
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu