Garsoniera decomandata etaj 1 balcon pivnita si parcare cartier Alma
# 5152 • Vizualizări: 43 • Garsoniere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 10:23, 25.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 69.500 €
  • Suprafața utilă 37
  • An construcție 2008
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Comision zero. Garsoniera decomandata situata la etajul 1 cu balcon mare de 10 mp, loc de parcare inclus in cartea funciara si pivnita generoasa pentru depozitare de 7 mp, intr-un cartier de blocuri noi din Turnisor Sibiu.

Garsoniera este spatioasa, de tip studio, cu bucatarie deschisa cu living, dormitor separat si baie prevazuta cu cada, avand o suprafata utila de 37 mp.
Bucataria este complet mobilata si utilata, iar garsoniera este mobilata complet, cu finisaje interioare de calitate superioara, cum ar fi vopsea lavabila, faianta, parchet si gresie. Geamurile sunt de tip pvc si termopan, asigurand un confort termic si fonic ridicat. Usa de intrare este de metal, oferind un plus de siguranta.

Incalzirea este asigurata de o centrala proprie si calorifere, iar utilitatile incluzand curent electric, apa, canalizare, gaz, catv si fibra optica. Blocul este izolat termic, ceea ce asigura confortul termic.
Garsoniera este dotata cu contoare apometre, contor gaz si contor curent electric cu contorizare separata, iar blocul dispune de interfon, lift si acoperis.

In concluzie, aceasta garsoniera decomandata din cartierul Alma este o alegere excelenta pentru oricine cauta o locuinta confortabila si dotata cu cele mai bune finisaje si utilitati.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17679

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17679

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0784.530.613 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0784.530.613

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu