Garsoniera 34 mpu de vanzare centru Balcescu afacere la cheie hotelier
# 121148 • Vizualizări: 21 • Garsoniere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 12:51, 19.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 70.000 €
  • Suprafața utilă 34
  • An construcție 1987
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Garsoniera cu suprafata de 34mpu de vanzare pe pietonala Nicolae Balcescu, pretabila pentru regim hotelier.

Situata in centrul istoric al orasului, aceasta functioneaza in regim hotelier si reprezinta o oportunitate foarte mare de investitie, in momentul de fata avand un rating excelent de 9,7, de la peste 200 de clienti multumiti, pe platforma de rezervari Booking si nu numai.
In imediata apropiere ( 2-3 minute ) se regasesc: Piata Mare, Piata Mica, Podul Minciunilor, Muzeul National "Brukenthal" si multe altele.

Alcatuita din:
- zona de dormitor, cu pat generos, dressing, televizor smart si lenjerii curate
- bucataria cu plita electrica, hota, cuptor cu microunde Electrolux si frigider
- baia cu dus si aerisire, amenajata modern

Pe langa atractiile turistice din zona, amplasarea centrala face foarte accesibil accesul catre magazinele alimentare ( Carrefour, Simpa ), institutiile de invatamant ( Liceul "Gheorghe Lazar", Universitatea "Lucian Blaga" ), spatiile verzi, precum Parcul Cetatii, institutii bancare ( ING, Banca Transilvania, UniCredit ), restaurante ( Fain, Amber Caffe, Imparatul Romanilor ). Transportul in comun se afla in imediata apropiere, iar locurile de parcare se afla la doar cativa pasi.

Proprietatea este disponibila imediat sa isi gazduiasca noii proprietari, sau oaspetii care se vor bucura de cea mai buna locatie din oras.Proprietatea se poate achita atat cash ( virament bancar ), cat si prin credit ipotecar sau prin programul Prima Casa.

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod.


Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu