Doua apartamente de vanzare la casa cu intrari separate Lazaret Sibiu
# 120892 • Vizualizări: 35 • 4+ camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 17:49, 12.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 129.900 €
  • Suprafața utilă 130
  • An construcție 1970
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
De vanzare doua apartamente amplasate intr-o casa individuala in zona Lazaret Sibiu. Casa in care se afla aceste doua apartamente are 130 mp utili si a fost construita in anul 1970 pe structura de beton si caramida iar regimul de inaltime este P+M. Toata casa are in total 5 camere din care 3 dormitoare si 2 camere de zi, 2 bucatarii, 3 bai, casa scarii si o terasa la mansarda.

Apartamentul de la parter are 65 mp utili si este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si hol si este partial la stadiul de alb.
Mansarda este construita pe structura de caramida are si ea 65 mp utili si este compusa din living spatios, un dormitor, o bucatarie, o baie si o terasa. Apartamentul de la mansarda este finisat, mobilat si utilat si poate fi locuit imediat. Incalzirea se realizeaza prin centrala termica si calorifere.
Apartamentele au intrari separate daca se doreste pastrarea ambelor apartamente ca locuinte separate dar casa poate fi privita si ca o casa cu parter si mansarda. Imobilul nu are zona de gradina si nici curte.
Aceasta proprietate este ideala pentru cineva care are nevoie de 2 apartamente pentru a le inchiria sau pentru cineva care doreste o proprietate spatioasa la un pret avantajos.

Apartamentele se vand doar impreuna.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18672

Sau intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18672

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu