Centrul Istoric din Sibiu apartament 3 camere 2 balcoane si pivnita
# 110299 • Vizualizări: 17 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 09:53, 15.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 159.000 €
  • Suprafața utilă 66
  • An construcție 1970
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Acest apartament cu 3 camere este situat in centrul istoric al orasului Sibiu, fiind o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa locuiasca intr-un cartier istoric deosebit de frumos si plin de viata. Apartamentul este decomandat, ceea ce inseamna ca fiecare camera are acces direct la holul de intrare si poate fi amenajata dupa preferintele proprietarului.

Bucataria este mobilata si utilata complet, astfel incat gatitul va fi o placere, iar in living exista toate piesele de mobilier necesare pentru un spatiu de relaxare confortabil. Toate utilitatile sunt incluse, astfel incat noul proprietar nu trebuie sa se preocupe de asemenea detalii.
In plus, apartamentul dispune de contoare separate pentru apa, gaz si energia electrica, ceea ce permite o administrare eficienta a costurilor.

Blocul in care se afla apartamentul dispune de interfon si acoperis, iar finisajele interioare sunt de buna calitate. Peretii sunt acoperiti cu vopsea lavabila si faianta, iar podeaua dispune de parchet si gresie. Ferestrele sunt din PVC cu geamuri termopan, asigurand o izolare termica si fonica optima. De asemenea, usa de intrare este din lemn, oferind securitate si eleganta.

Un alt avantaj al acestui apartament sunt balcoanele, doua la numar, unul inchis si unul deschis, care permit proprietarului sa se bucure de aer proaspat si de privelistea orasului vechi in timpul verii. De asemenea, apartamentul dispune si de o pivnita, care poate fi folosita pentru depozitarea obiectelor de sezon sau pentru alte necesitati de depozitare.

In concluzie, acest apartament cu 3 camere este o alegere excelenta pentru cei care cauta sa locuiasca in centrul istoric al Sibiului, intr-o zona plina de farmec si istorie. Cu finisaje de buna calitate, si dotari suplimentare, precum balconul si pivnita, acest apartament va oferi confortul si linistea necesare pentru a va bucura de viata in orasul Sibiu.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17197

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785.822.822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu