Apartamente noi de vanzare 3 camere balcon generos zona Doamna Stanca
# 106629 • Vizualizări: 29 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 11:34, 14.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 83.300 €
  • Suprafața utilă 59
  • An construcție 2022
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu3 camere de vanzare in Sibiu, zona Doamna Stanca cu suprafata utila 59.50 mp. Acesta este compartimentat decomandat si are 3 camere, 2 dormitoare 12 mp respectiv 13 mp, 1 living openspace cu bucataria 24 mp, 1 baie 4.55 mp , 1 balcon de 10.10 mp. Accescul in balcon se face din toate cele 3 camere. Apartamentul se afla intr-o cladire cu regim de inaltime P+2E+M, construita in 2023
Amplasat in zona de Sud a orasului Sibiu, zona in plina dezvoltare, apartament cu destinatie rezidentiala, confort 1.
Imobilul este izolat la exterior cu polistiren de 10 cm, dispune de acoperis din tigla si acces pe baza de interfon cu cartela.

Accesul se face prin 2 cai, atat din Bvd Mihai Viteazul , cat si cartierul Arhitectilor.
Predarea se face :
- la interior semifinisat - la alb : peretii cu tencuiala mecanizata , 2 straturi de glet + 1 strat vopsea lavabila alba, geamuri termopan cu 5 camere si 3 foi de sticla , usa metalica antiefractie la intrare , sapa elicopterizata, incalzire in pardoseala, instalatii electrice, termice, sanitare, fibra optica.
-la exterior -la cheie : termosistem izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, tencuiala decorativa, balcoane cu placaj gresie si balustrade de sticla securizata.
- constructie din caramida portanta Cemacon cu locas mortar pentru o mai buna izolare si calitate
Casa scarii se preda la cheie, toate utilitatile racordate, contoare de apa, gaz, curent, interfon.
Loc de parcare inclus in pret!
Predarea se va face in septembrie 2023

Zona deserveste in imprejurimi institutii de invatamant de stat, private; institutii bancare, magazine alimentare (Lidl, Mega Image), transport public, parcuri, restaurante, cafenele, mall-ul Shopping City la 5 minute de mers, acces facil catre artere principale Bvd. Mihai Viteazul.

Proprietatea se vinde atat cash ( virament bancar ), cat si prin credit ipotecar sau prima casa ( finantare ).

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod.


Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!

Detalii contact

Persoana de contact: Larisa Mirzoiu

Sibiu