Apartament tip mansarda de vanzare in zona Rahovei
# 121249 • Vizualizări: 16 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 16:56, 07.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 59.500 €
  • Suprafața utilă 69
  • An construcție 2014
  • Etaj 10 și peste
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Taboo Imobiliare va propune spre vanzare un apartament situat la mansarda unui bloc situat in cartierul Rahovei, din Sibiu, la doar cateva minute de Piata Rahovei.
Cu o suprafata utila de 69 mp, locuinta reprezinta o alegere ideala pentru cei care doresc mai mult spatiu pentru familiile lor.
Locuinta este structurata pe doua niveluri, astfel ca la primul nivel se afla livingul, bucataria, baia cu geam si un hol despartitor, in vreme ce la etaj se afla o camera de 38 mp fiind perfecta pentru amenajarea unor spatii pentru depozitare.
Mansarda are centrala termica proprie noua, calorifere, parchet, gresie, faianta, usa de metal la intrare, usi de lemn pe interior, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC.
Imobilul este situat intr-o zona linistita, cu o priveliste placuta, oferind acces cu usurinta spre magazine alimentare, statii de autobuz, scoli, gradinite si alte puncte de interes public.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18761

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18761

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

██████░░████░░█████░░░████░░░████░░░░█████░░░████░░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██████░█████░░██░░██░██░░██░░░█████░░██░░██░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██░░██░█████░░░████░░░████░██░██░░██░░████░░
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Craciun

Sibiu