Apartament superb cu 3 camere de vanzare zona Terezian din Sibiu
# 48685 • Vizualizări: 161 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 07:12, 25.06.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 113.400 €
  • Suprafața utilă 84
  • An construcție 1990
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Haideti sa descoperim impreuna un apartament dragut modern luminos si elegant din zona Terezian din Sibiu situat intr-un imobil construit in anul 1990 calitatea constructiei si modul special de realizare al acesteia spunandu-si cuvantul! Pentru siguranta locatarilor imobilul dispune de interfon la intrarea in scara cu lift iar in anul 2016 acoperisul din tigla a fost schimbat.
Apartamentul pe care vi-l oferim pentru vanzare este o bijuterie din punct de vedere imobiliar fiind format din 3 camere total decomandate situat la etajul intermediar 1 din 8.
Compartimentarea este una foarte practica apartamentul fiind format dintr-un hol la intrare care asigura accesul spre toate incaperile total decomandate ale proprietatii. Bucataria este mobilata si utilata cu plita cuptor frigider si zona de dining suprafata generoasa a incaperii oferindu-va posibilitatea de a suplimenta obiectele de mobilier specifice unei bucatarii.
Living-ul se vinde fara mobila si este spatios este mobilat cu obiecte de mobilier clasic pianina iar parchetul din lemn masiv completeaza amenajarea de bun gust a acestei incaperi. Dormitorul principal dispune de o suprafata foarte generoasa mobilat cu un pat matrimonial si cu acces pe balconul cu vedere spre strada principala pe care se afla imobilul.
Cel de-al doilea dormitor momentan este mobilat specific pentru un birou cu acces pe cel de-al doilea balcon al apartamentului insa poate fi mobilat ca si dormitor sau camera pentru copii in functie de dorinta dumneavoastra.
Baia principala a apartamentului este mobilata si dotata cu cada si geam de aerisire iar baia de serviciu este utilata cu obiecte sanitare specifice masina de spalat rufe si dotata cu sistem de ventilatie.
Ca si imbunatatiri aduse o data cu renovarea apartamentului din anul 2010 mentionam instalatia electrica termica si sanitara schimbata in totalitate usa metalica placata cu panou MDF usi de interior din lemn stratificat geamuri tip termopan cu tamplarie PVC parchet din lemn masiv si laminat gresie faianta centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla acest imobilul este una foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar fiind foarte aproape de toate punctele de interes public precum unitati de invatamant scolar magazine alimentare sediile institutiilor bancare statii ale mijloacelor de transport public farmacii si parcuri cu locuri de joaca amenajate pentru copii.

Cod oferta / id: P7410
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu