Apartament spatios 59mp 3 camere decomandate parter balcon Cisnadie
# 107054 • Vizualizări: 142 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 10:55, 18.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 67.900 €
  • Suprafața utilă 59
  • An construcție 1960
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere apartament
Apartament de vanzare spatios 59mp utili situat in zona Profi Cisnadie, compus din 3 camere, bucatarie, baie, camara si balcon, fiind situat la parterul unui bloc construit in 1960 pe structura de caramida.

Compartimentarea apartamentului este urmatoarea:
Din cele 3 camere ale proprietatii, doua sunt dormitoare semidecomandate din care unul beneficiaza de balcon inchis, iar a treia camera este livingul care are o suprafata de 16 mp.


Bucataria este mobilata complet si utilata cu frigider, plita, cuptor electric, hota si dispune de o suprafata de 6,5 mp, iar baia este prevazuta cu geam de aerisire, cada de baie si este finisata cu gresie si faianta.

Incalzirea apartamentului se realizeaza prin centrala proprie si calorifere, geamurile sunt tip PVC si termopan, iar usa de la intrare este din metal. Instalatia electrica in apartament a fost schimbata si este din cupru, iar canalizarea este separata atat la baie cat si la bucatarie.
Apartamentul se preteaza pentru familii cu copii pentru ca cele 3 camere sunt compartimentate in asa fel incat se pastreaza intimitatea in casa.

In jurul blocului este multa zona verde si foarte aproape este statia de autobuz, magazin alimentar, supermarket, farmacie, carmangerie, iar scoala si gradinita sunt aproape.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P16513

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16513

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu