Apartament si garsoniera de vanzare garaj gradina Cisnadie
# 5200 • Vizualizări: 269 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 10:26, 28.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 103.000 €
  • Suprafața utilă 81
  • An construcție 1950
  • Etaj 1
  • Compartimentare Nedecomandat
Descriere apartament
Vrei un apartament si o garsoniera de vanzare in Cisnadie?

Apartament de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu, cu 2 camere situat in zona centrala cu suprafata construita de 97 mp si suprafata utila 81 mp amplasat la etaj 1 intr-un imobil cu 1 etaj. Apartamentul beneficieaza de o gradina de 270 mp, o pivnita cu suprafata de 43 mp, o magazie si de o constructie in curte formata din parter si etaj, care poate fi transformata usor intr-o garsoniera mare.

Apartamentul este compartimentat nedecomandat si este compus din 2 camere cu suprafata 25,5 mp si 28,6 mp, de o bucatarie cu suprafata de 17 mp, o baie, hol si pod mare de aproximativ 80 mp care poate fi mansardat deoarece accesul este direct din casa. Imobilul in care se afla amplasat acest apartament este o cladire de tip casa/vila, construit in anul 1950 pe structura caramida, renovat in anul 2015.

Incalzirea acestuia se realizeaza prin centrala proprie si calorifere, iar la nevoie si cu soba de teracota, geamurile sunt tip termopan, iar zidurile casei sunt ziduri sasesti cu grosime de 50 cm.
Acest imobil se preteaza pentru o familie de gospodari care au nevoie de gradina pentru zarzavaturi, de pivnita pentru conserve si de magazie pentru utilaje. Gradina poate fi folosita si ca zona de relaxare, iar pivnita ca si atelier. Constructia din spate se poate inchiria daca va fi transformata in garsoniera.

Utilitati si dotari:
- bucatarie: mobilata, neutilata;
- mobilat: complet;
- utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, catv;
- usi interioare: lemn;
- contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric;
- caracteristici casa/vila: acoperis, curte comuna, gradina.

Finisajele interioare:
- pereti: vopsea lavabila, faianta;
- podele: parchet, gresie;
- finisaj: finisat;
- geamuri: pvc, termopan;
- usa intrare: metal.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P16556

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16556

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu