Apartament renovat cu 3 camere balcon si pivnita pe strada Semaforului
# 119686 • Vizualizări: 69 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 11:44, 21.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 62.500 €
  • Suprafața utilă 60
  • An construcție 2007
  • Etaj 10 și peste
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
TABOO Imobiliare iti prezinta in exclusivitate  si cu comision 0, un apartament cu 3 camere in Sibiu, zona Vasile Aaron, pe strada Semaforului, in imediata apropiere de piata agroalimentara.

Apartamentul este pretabil a fi achizitionat atat pentru investitie, cat si pentru locuinta, fiind ideal pentru orice tip de familie, deoarece in apropiere se gasesc: scoli, gradinite, magazine, farmacii, piata, restaurante, institutii bancare si statii pentru mijloacele de transport public.
Blocul in care este amplasat acest apartament a fost construit in anul 1990 pe structura de caramida, iar mansarda din care face parte a fost ridicata in anul 2007, apartamentul fiind renovat complet in anul 2020!

Suprafata construita a apartamentului este de 75 mp, iar suprafata utila de 60 mp este compartimentata decomandat, pe doua niveluri, fiind intabulata toata suprafata:
- primul nivel este alcatuit din: o camera de zi cu acces la un balcon de 3 mp, un dormitor, o bucatarie inchisa, complet mobilata / utilata si o baie cu cada si geam de aerisire.
- la nivelul al doilea este un dormitor spatios cu dressing si o incapere tip hol care poate fi folosita pentru depozitare.

Apartamentul dispune de o pivnita incapatoare la subsolul blocului!

Incalzirea apartamentului se realizeaza prin centrala proprie si calorifere, apartamentul fiind izolat termic!
Finisajele interioare ale apartamentului sunt moderne:
- ferestre termopan cu tamplarie PVC;
- usa intrare: metal;
- usi interior: celulare;
- pardosea: parchet, gresie
- pereti: vopsea lavabila, faianta;
- electrocasnice: masina de spalat rufe, frigider, plita electrica, cuptor electric, hota, TV.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18395

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18395

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

██████░░████░░█████░░░████░░░████░░░░█████░░░████░░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██████░█████░░██░░██░██░░██░░░█████░░██░░██░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██░░██░█████░░░████░░░████░██░██░░██░░████░░
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu