Apartament NOU 2 camere 52 mp de vanzare zona Calea Surii Mici Sibiu
# 120117 • Vizualizări: 34 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 17:26, 19.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 62.568 €
  • Suprafața utilă 52
  • An construcție 2023
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Klass Residence - Alegerea Perfectă pentru O Locuință Modernă și Confortabilă în Sibiu

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe moderne și confortabile într-o zonă cu acces facil către centrul Sibiului, atunci poate că apartamentul cu 2 camere de vânzare situat în Klass Residence, la etajul 1 din P+6E, este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Situat pe Calea Surii Mici, vis-a-vis de viitorul Spital Metropolitan Sibiu, acest ansamblu rezidențial nou impresionează prin calitatea construcțiilor și dotările moderne.

Apartamentul pus la vânzare are o suprafață utilă de 52,14 mp și este total decomandat, fiind compus din hol, living, bucătărie separată, baie cu geam pentru aerisire, dormitor și balcon pe exteriorul imobilului. Locuința se predă la stadiul de alb, fiind pregătită pentru a fi personalizată după bunul plac al cumpărătorului. Aceasta vine dotată cu centrală termică Vaillant, videointerfon, izolație de 10 cm cu vată bazaltică și un loc de parcare amenajat pentru proprietar. Balconul este placat cu covor de piatră pietonală și protejat cu sticlă securizată.

Imobilele din cadrul Klass Residence sunt dotate cu lift modern și toate apartamentele sunt structurate practic pentru a răspunde nevoilor unui stil de viață modern. Amenajarile exterioare includ căi de acces, drumuri interioare și parcări marcate, iluminat exterior și zone verzi pentru relaxare.

Deși s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vânzatorul sau agentul nu oferă nicio garanție cu privire la acuratețea acestora. Prin urmare, pentru a vă convinge de calitatea apartamentului și a zonei în care acesta se află, vă invităm să faceți o vizită și să inspectați personal proprietatea.

Klic Imobiliare este mereu pregătită să vă ofere toate detaliile de care aveți nevoie și să vă ajute să găsiți locuința perfectă pentru dumneavoastră. Contactați-ne pentru mai multe informații și programări de vizionare!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu