Apartament modern 5 camere 2 bai 130 mp utili etaj 2 Selimbar Sibiu
# 111733 • Vizualizări: 117 • 4+ camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 12:04, 29.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 129.990 €
  • Suprafața utilă 130
  • An construcție 2016
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Descriere: De vanzare apartament modern, complet mobilat si utilat, cu 5 camere si o suprafata construita de 165 mp, din care 130 mp utili, situat la etajul 2 al unui imobil cu regim de P+2, construit in 2016 si renovat in luna august 2021, in zona Selimbar din Sibiu.

Cei 130 mp utili ai imobilului sunt desfasurati pe doua nivele, astfel: la primul nivel se afla un living luminos cu un balcon, o bucatarie inchisa, 2 dormitoare, o baie cu dus.
Atat living-ul cat si bucataria de la primul nivel ofera acces spre balcon.
La cel de-al doilea nivel al apartamentului sunt 2 dormitoare, un dressing, cea de a doua baie cu cada, un hol cu scara de lemn.

Ca imbunatatiri acesta dispune de usa de metal la intrare, usi circulare interior, parchet laminat, gresie, faianta, tapet, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC.
Apartamentul este utilat cu masina de spalat rufe si uscator, masina de spalat vase, cuptor microunde, aragaz, frigider, centrala termica proprie, calorifere din otel, interfon la intrare. Toate electrocasnicele sunt in garantie.
Locuinta este situata intr-o zona linistita a orasului cu acces facil catre Shopping City, iar in apropiere fiind: scoli, gradinite, magazine alimentare, farmacii si alte puncte de interes.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17363

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17363

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0745.424.548 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0745.424.548

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu