Apartament mobilat utilat balcon in bloc cu acoperis Mihai Viteazul
# 118214 • Vizualizări: 90 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 09:50, 13.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 61.490 €
  • Suprafața utilă 38
  • An construcție 1980
  • Etaj 4
  • Compartimentare Nedecomandat
Descriere apartament
Apartamentul situat in zona Mihai Viteazul din Sibiu este un apartament cu 2 camere, cu o suprafata construita de 49 mp si o suprafata utila de 38 mp, amplasat la etajul 4 intr-un bloc cu 4 etaje si acoperis. Apartamentul dispune de un balcon inchis cu o suprafata de 3 mp, oferind astfel o priveliste placuta catre zona inconjuratoare.


Acesta este compartimentat nedecomandat si este mobilat complet si utilat cu mobilier modern si de calitate. Bucataria este complet utilata cu toate echipamentele necesare pentru a prepara o masa delicioasa, iar baia dispune de toate facilitatile necesare. Apartamentul dispune de centrala proprie si calorifere, asigurand astfel o temperatura ideala pe tot parcursul anului. Pentru apa calda se foloseste boiler electric.
Imobilul in care se afla apartamentul a fost construit in anul 1980, renovat in anul 2021 si izolat termic. Acesta dispune de toate utilitatile necesare pentru un trai confortabil, inclusiv curent electric, apa, canalizare, gaz, catv si fibra optica. In plus, apartamentul dispune de apometre, contor gaz, contor curent electric si contorizare separata, asigurand astfel o gestionare eficienta a consumurilor.
Finisajele interioare sunt de calitate superioara, peretii fiind finisati cu vopsea lavabila si faianta, iar podelele sunt acoperite cu parchet si gresie. Geamurile sunt din PVC si termopan, asigurand o izolare fonica si termica eficienta. Usa de intrare este metalica, asigurand astfel un nivel ridicat de siguranta.

 


In ceea ce priveste blocul, acesta dispune de interfon si acoperis, asigurand astfel un nivel ridicat de confort si siguranta. Apartamentul este situat intr-o zona linistita si sigura, aproape de toate facilitatile si serviciile necesare, cum ar fi scoli, gradinite, magazine, parcuri si mijloace de transport in comun.
In concluzie, acest apartament este o alegere excelenta pentru oricine cauta un loc de trai confortabil si modern in Sibiu.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18135

Sau intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18135

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu