Apartament la casa de vanzare 3 camere 80 mp utili Sibiu Orasul de Jos
# 55939 • Vizualizări: 709 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 15:36, 27.06.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 78.999 €
  • Suprafața utilă 80
  • An construcție 1950
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Cauti apartament in buricul targului!?, Iti place sa-ti servesti cafeaua in fiecare dimineata la barurile din Centrul Istoric al Sibiului!? Vrei sa investesti in Sibiu si sa obtii venituri substantiale pasive prin simpla inchiriere a unui apartament!? Ai aici oferta ideala:
Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate foarte spatioase in Sibiu zona Orasul de Jos, in imediata apropiere de Piata Mare, cu o suprafata de 80 mp utili si construita de 96 mp. Imobilul din care face parte acest apartament este tip casa, construita in anul 1950 iar apartamentul a fost renovat ultima data in anul 2018.

Apartamentul este compartimentat pe doua niveluri si anume: la primul nivel se afla bucataria complet mobilata si utilata cu frigider, aragaz, hota, electrocasnice; baie cu cada, lavoar si chiuveta, o camara si casa scarii. Pe al doilea nivel se afla doua dormitoare frumos amenajate si mobilate, de 16 mp, living si dressing.
Imobilul detine si un pod cu o suprafata de 40 mp avand posibilitate de mansardare. Datorita zonei in care este pozitionat imobilul acesta este pretabil atat pentru locuinta pentru o familie numeroasa cat si ca investitie, avand posibilitatea functionarii in regim hotelier.
Apartamentul face parte dintr-o curte comuna foarte ingrijita, cu 8 familii si este situat intr-o zona foarte bine cotata si cautata din Sibiu, avand in apropierea sa multiple puncte de interes, cum ar fi: Centrul Istoric, scoli, restaurante, magazine, spitale, gara, autogara, Promenada Mall.
Ca finisaje si imbunatatiri apartamentul dispune de: parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, incalzire cu centrala termica si calorifere, ferestre termopan cu tamplarie PVC usi celulare la interior, usa termopan la intrare.


Cod oferta / id: P12400
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu