Apartament la casa 74 mp 2 camere mari cu spatiu de atelier Cisnadie
# 108172 • Vizualizări: 130 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 19:14, 10.07.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 91.990 €
  • Suprafața utilă 74
  • An construcție 1950
  • Etaj 1
  • Compartimentare Nedecomandat
Descriere apartament
Doresti sa locuiesti la etaj iar la parter sa ai un atelier de lucru?

Daca da, atunci aceasta proprietate intruneste aceste cerinte. Imobilul se afla in zona centrala a Cisnadiei, intr-o curte comuna cu inca 5 vecini. Proprietatea este compusa din spatiu de locuit si un spatiu amenajat ca si atelier de lucru.Acest spatiu de atelier este cu intrare direct din curte si se poate amenaja ca si locuinta separata.
Apartamentul de locuit este nedecomandat, situat la etajul 1 al casei si este compus dintr-o bucatarie de 8,84 mp utili, o baie de 5,34 mp si 2 camere. Una din ele este foarte mare ( 41 mp) iar celalalta camera are 18 mp. Camera cea mare poate fi impartita, daca se doreste o camera in plus. Zidurile casei sunt foarte groase de aprox 80 cm.

Apartamentul este luminos cu ferestre mari din termopan. Bucatarie este mobilata recent iar baia este curata fara egrasie sau mucegai.
In curtea comuna apartamentul beneficiaza de un garaj si de zona verde in care proprietarul are gradina de zarzavaturi.
La parterul proprietatii exista atelierul de lucru cu o suprafata de 49,30 mp in care gasim si un wc serviciu si o mica camera de depozitare.
Apartamentul este in zona centrala, foarte aproape de centrul orasului. Aproape sunt si scoli, terase, cafenele, banci, alimentari piata agroalimentara si alte facilitati ale orasului.
Proprietatea este o oportunitate pentru persoanele active dar si pentru persoanele care doresc sa locuiasca in zona de centru. Spatiul de lucru poate fi inchiriat daca noii proprietari nu vor desfasura vreo activitate acolo.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P16785

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16785

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu