Apartament deosebit cu 4 camere 2 bai si parcare in Strand
# 29761 • Vizualizări: 1411 • 4+ camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 13:53, 14.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 134.999 €
  • Suprafața utilă 120
  • An construcție 2007
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Cauti un apartament spatios pentru familia ta, in apropiere de scoli si gradinite!?
Se vinde un apartament inedit cu 4 camere decomandate, 2 bai, loc de parcare in fata blocului, zona Strand, cu o suprafata totala de 140 mp, situat la etajul 3 al unui imobil cu 3 etaje, construit in anul 2007.

Imobilul este amplasat intr-o zona rezidentiala selecta, predominant de vile, aproape de centru si de toate punctele de interes public, pe o strada asfaltata si iluminata, fara zgomotul si agitatia orasului, perfect pentru o familie care doreste o locuinta moderna si spatioasa.
.
Apartamentul are o suprafata utila de 120 mp, mobilat si utilat modern, apartamentul este structurat pe 2 niveluri astfel:
-La primul nivel este livingul foarte spatios amenajat ca spatiu de relaxare si de primire a oaspetilor cu acces la balcon, bucataria open space, mobilata si utilata complet, 2 dormitoare si o baie cu cada.
-Scara din lemn masiv, face legatura cu al doilea nivel care a fost proiectat ca zona de relaxare si este compus dintr-o camera care poate fi folosita fie ca dormitor, fie ca birou, hol si o baie prevazuta cu cabina de dus.

Apartamentul este luminos si calduros fiind orientat spre Sud-Est, termoizolat dublu la exterior, este excelent intretinut si dispune de toate imbunatatirile moderne precum:
- incalzire cu centrala termica Ferroli si calorifere din otel;

- semineu cu lemne, ce ofera un aport deosebit la incalzirea apartamentului, si un aspect rustic si relaxant pentru privitori;
- instalatie de aer conditionat;
- ferestre termopan cu tamplarie PVC,
- usa metalica la intrare,
- usi din lemn la interior,
- parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila;
- loc de parcare in fata imobilului.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P8599

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P8599

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0762.219.995 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0762.219.995

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu