Apartament decomandat cu 4 camere de vanzare in zona Centrala Sibiu
# 77517 • Vizualizări: 212 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 14:08, 27.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 284.990 €
  • Suprafața utilă 162
  • An construcție 1857
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Cautati o locuinta perfecta aflata in centrul Sibiului sau doresti sa continui o afacere in plina dezvoltare ? Atunci ati ajuns unde trebuie.

Apartament decomandat de vanzare cu o suprafata utila de 162 mp, compus din patru camere decomandate, sase bai, doua holuri, bucatarie, debara, o camera tehnica separata de imobil in care se afla centrala termica si o pivnita imensa de 60 mp utili, independenta de locuinta, care poate fi de asemenea folosita drept zona de conferinta sau alte activitati relaxante din timpul zilei.

Apartamentul se afla la parterul unei case, constructie P+1, beneficiaza de sistem de incalzire cu centrala termica si calorifere, parchet, gresie, usi moderne, aragaz si frigider pentru oaspeti.
Toate camerele dispun de aceeasi compartimentare si facilitati si anume fiecare camera are baie proprie, un pat matrimonial ultramodern foarte mare, canapea extensibila, televizor Smart TV, dulap, masa, scaune.
Camerele dispun de un design modern, iar finisajele sunt din lemn masiv de stejar. Absolut tot imobilul a fost complet refacut si renovat. Imobilulul nu necesita nici cea mai mica investitie.
Fatada a fost renovata in anul 2020 conform standardelor de la Ministerul Cultelor, poarta de intrare in curte este din lemn masiv si dispune de sistem automat de deschidere actionat prin telecomanda. Curtea are de asemenea un aspect modern, a fost complet renovata si pavata in anul 2019. Acoperisul cladirii a fost renovat complet in anul 2021 conform standardelor de la Ministerul Cultelor. In curte, proprietatea scoasa la vanzare dispune de doua locuri de parcare proprii, iar pe strada exista disponibilitate de parcare gratuita.
Unitatea de cazare este listata pe site-urile de specialitate Booking.com, AirBnB, Travelminit, TuristInfo, unde a primit calificativul "Exceptional - 9.7" pe baza a sute de recenzii. Avantajele proprietatii: - afacere la cheie ce nu necesita absolut nicio investitie.
Daca esti o persoana care apreciaza frumosul si bunul gust, atunci sigur vei aprecia si proprietatea noastra.

Cod oferta / id: P14444
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu