Apartament decomandat cu 3 camere 68 mp utili balcon si pivnita
# 120362 • Vizualizări: 33 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 12:28, 13.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 63.000 €
  • Suprafața utilă 68
  • An construcție 2007
  • Etaj 10 și peste
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
COMISION 0% la acest apartament de vanzare cu 3 camere spatioase, situat intr-o zona foarte linistita din Sibiu, pe strada Aleea Pajistei in Turnisor.

Aceasta zona mixta de blocuri si case este foarte aerisita si amenajata cu zone verzi, alei asfaltate si spatii de joaca pentru copii, iar in apropiere se afla scoli, gradinite, magazine, institutii bancare si statii pentru mijloacele de transport public, ceea ce face ca acest apartament sa fie ideal pentru orice tip de familie!

Apartamentul are suprafata construita de 85 mp si suprafata utila de 68 mp compartimentata decomandat, pe doua niveluri:
- pe primul este amplasata bucataria open space cu livingul, o baie si un balcon de 3 mp;
- pe nivelul al doilea sunt doua dormitoare, un hol de compartimentare si o debara la subpanta;
- la subsolul blocului apartamentul dispune de o boxa pentru depozitare;

Apartamentul este amplasat la mansarda unui bloc construit in anul 1988, iar mansarda a fost ridicata in anul 2007 pe structura de BCA, apartamentul fiind renovat ultima data in anul 2022!

Din punct de vedere juridic apartamentul este liber de sarcini, are intabulata toata suprafata si poate fi achizitionat atat cash cat si cu orice tip de creditare bancara!

Incalzirea apartamentului se realizeaza cu centrala termica proprie si calorifere, blocul este izolat termic, iar finisajele interioare sunt moderne:
- pereti: vopsea lavabila, faianta;
- pardosea: parchet, gresie;
- usa intrare: metal;
- usi interior: lemn;
- ferestre: lemn;
- scara interior: metal;
- bucatarie mobilata si utilata
- electrocasnice: masina de spalat rufe, aragaz, hota, frigider, TV.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18558

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18558

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0762.219.995 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0762.219.995

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu