Apartament decomandat 3 camere balcon inchis si parcare Kogalniceanu
# 112535 • Vizualizări: 48 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 13:00, 25.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 143.000 €
  • Suprafața utilă 73
  • An construcție 2022
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere si balcon, incalzire in pardoseala, parcare proprie care este disponibil imediat.
Apartamentul decomandat cu 3 camere, balcon inchis si parcare, situat in zona Piata Cluj din Sibiu, este o proprietate de vanzare cu o suprafata utila de 73 mp si o suprafata construita de 99 mp.

Amplasat la parterul inalt al unui imobil cu 3 etaje si etaj retras, acest apartament este format din 3 camere si este compartimentat in: living cu bucatarie deschisa, doua dormitoare, o baie cu geam de aerisire, dressing si un balcon inchis cu o suprafata generoasa de 11 mp. Balconul are de asemenea incalzire in pardoseala pe jumatate din suprafata si utilitatile trase pentru bucatarie pentru a fi mutata in balcon in caz ca se doreste.

Cladirea in care se afla apartamentul este construita in anul 2022 pe structura de caramida. Imobilul dispune de multiple dotari, cum ar fi: interfon, videointerfon, lift si acoperis.
Apartamentul este finisat cu materiale de calitate, peretii fiind vopsiti cu lavabila si placati cu faianta, iar podelele acoperite cu parchet si gresie. Geamurile sunt din PVC cu termopan, oferind o izolare termica si fonica excelenta.

Incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei proprii, cu incalzire in pardoseala, asigurand astfel un confort termic optim in orice moment al anului. Contorizarea se face separat pentru apa, gaz si curent electric, oferind astfel o mai mare flexibilitate in gestionarea consumului.

Apartamentul nu este mobilat, nici bucataria nu este utilata, astfel ca noii proprietari vor putea personaliza spatiul conform propriilor preferinte si nevoi.
De asemenea, proprietatea dispune de toate utilitatile necesare, cum ar fi curent electric, apa, canalizare, gaz, CATV si fibra optica, facilitand astfel accesul la serviciile necesare pentru un stil de viata modern si confortabil.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17583

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17583

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu