Apartament decomandat 2 camere parcare si balcon de 10 mp zona Mandra
# 5115 • Vizualizări: 84 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 10:20, 14.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 64.990 €
  • Suprafața utilă 38
  • An construcție 2015
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Arhitectilor, in imediata apropiere de Kaufland, cofetaria Mandra si statii pentru mijloacele de transport public, ideal atat pentru investitie cat si pentru locuinta permanenta pentru o familie aflata "la inceput de drum"!

Apartamentul este amplasat la etajul 3 al unui imobil tip bloc construit in anul 2015, cu regim de inaltime P+3E si apartamentul are suprafata construita de 56 mp!

Suprafata utila de 38 mp a apartamentului este compartimentata decomandat si impartita in: un living spatios cu acces la un balcon de 10 mp (unde este amenajata si o debara), un dormitor luminos, o bucatarie complet mobilata si utilata, o baie cu cada si un hol din care se intra in fiecare incapere. 
Apartamentul dispune de loc de parcare intabulat, amplasat in fata blocului!

Din punct de vedere al orientarii cardinale, apartamentul este pozitionat pe SUD, ceea ce-i ofera luminozitate din belsug si costuri reduse la incalzire pe timpul iernii!

 Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat si dispune de finisaje moderne:
- incalzire cu centrala termica si calorifere;
- izolatie termica exterioara;
- ferestre termopan cu tamplarie PVC;
- usa metalica la intrare;
- usi celulare la interior;
- parchet, gresie;
- faianta, vopsea lavabila;
- imobilul are acoperis de tigla;
- electrocasnice: frigider, aragaz, hota, masina de spalat rufe.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18296

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18296

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0762.219.995 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0762.219.995

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu