Apartament de vanzare 3 camere terasa circulabila 60mp Arhitectilor
# 105835 • Vizualizări: 32 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 17:27, 20.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 87.000 €
  • Suprafața utilă 59
  • An construcție 2017
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Echipa Klic Imobiliare va pune la dispozitie spre vanzare un apartament cu o suprafata de 60 de metrii patrati utila in zona Arhitectilor la nici 5 minute de orasul Sibiu.
Ceea ce il deosebeste de alte apartamente, este faptul ca avem un acces direct din apartament la o terasa circulabila cu o suprafata de 60 mp si o deosebita panorama catre Muntii Fagaras si Muntii Cindrel.

Apartamentul este compartimentat decomandat si dispune de un hol la intrarea in apartament cu zona pentru sifonier, 2 dormitoare din care dormitorul matrimonial este cu acces la balcon, un living separat de bucatarie si acesta dispune de acces la balcon, o bucatarie in suprafata de aproximativ 10 mp, 1 grup sanitar prevazut cu cada pentru baie si geam pentru aerisire, un balcon de 23 de mp si un loc de parcare propriu pozitionat la intrarea in scara imobilului.

Apartamentul se afla la etaj 2 intr-o cladire cu 2 etaje, construita in 2017, izolata termic si exterior, cu acces de pe strada asfaltata si iluminata public. Accesul in imobil se face pe baza de cartel cu interfon.
Imobilul este amplasat in zona de sud vest a orasului beneficiind pe tot parcursul zilei de lumina naturala. Apartamentul are destinatie rezidentiala si este confort 1.
Apartamentul se vinde utilat si mobilat cum se prezinta in poze, acesta deasemenea este intabulat si dispune de toate actele la zi pentru tranzactie.

Zona deserveste in imprejurimi: - institutii de invatamant de stat (Grădinița Kidz Academy) - institutii bancare - magazine alimentare (Profi, Simpa, Trans-Agape) - transport public - parcuri - restaurante - cafenele ( Cofetaria Doi Frati) Proprietatea se vinde atat cash ( virament bancar ), cat si prin credit ipotecar sau prima casa ( finantare ).

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod. Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!


Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu