Apartament de vanzare 3 camere 64mpu 2 bai si balcon zona Vasile Aaron
# 117891 • Vizualizări: 63 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 14:10, 07.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 98.000 €
  • Suprafața utilă 67
  • An construcție 1978
  • Etaj 5
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Descoperă confortul într-un apartament cu 3 camere de vânzare, situat în prestigiosul cartier Vasile Aaron din Sibiu. Cu o suprafață utilă generoasă de 67 mp și o compartimentare decomandată, această locuință oferă tot ceea ce ai nevoie pentru un stil de viață modern și plin de rafinament.

Imobilul, situat la etajul 5 al unei clădiri de 10 etaje, construită în 1978 și renovată în 2020, îți aduce confortul într-o ambianță elegantă. Cu 3 camere spațioase, 2 băi și un balcon însorit de 6 mp, această proprietate este perfectă pentru tine și familia ta.

Când intri în apartament, vei fi întâmpinat de un hol primitor, care deschide calea către un living generos și o bucătărie separată, complet utilată cu plită electrică, cuptor prin inducție, cuptor cu microunde și frigider. Baia este dotată cu o cadă cu duș, mașină de spălat și ventilatie, asigurându-ți momente de relaxare și răsfăț.

Cele două dormitoare spațioase sunt amenajate cu paturi matrimoniale generoase, oferindu-ți un spațiu intim și reconfortant. De asemenea, apartamentul beneficiază de un dressing și debara, asigurându-ți suficient spațiu de depozitare pentru a menține ordinea în locuința ta.

Apartamentul dispune de centrală proprie, cu calorifere, asigurând confort termic în orice moment al anului. Liftul și accesul securizat prin interfon cu cartela îți oferă o viață convenabilă și sigură.

Imobilul este înconjurat de amenajări exterioare de înaltă calitate, cum ar fi căi de acces, drumuri interioare și parcări marcate, iluminat exterior și zone verzi pentru relaxare. În plus, locația privilegiată a imobilului îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie la doar câțiva pași distanță: bănci, farmacii, magazine, restaurante, cafenele, săli de fitness și instituții de învățământ.

Prețul acestui apartament este de 98.000 euro, iar proprietatea poate fi achiziționată fie în numerar, prin credit ipotecar sau prin programul Prima Casă. Echipa Klic Imobiliare este aici pentru a te ghida în procesul de achiziție și pentru a-ți oferi toate detaliile de care ai nevoie. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informații și programări de vizionare!

Descoperă o nouă perspectivă asupra confortului și eleganței în această proprietate excepțională!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu