Apartament de vanzare 2 camere regim hotelier/de locuit central Sibiu
# 106239 • Vizualizări: 35 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 13:52, 23.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 119.000 €
  • Suprafața utilă 60
  • An construcție -
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere apartament
Apartament ultracentral cu 2 camere de vanzare in Sibiu, afacere la cheie.

Apartamentul in momentul de fata functioneaza in regim hotelier si este gata oricand sa isi primeasca noii proprietari.
Amplasat la parter, intr-o curte comuna spatioasa si reprezinta o buna oportunitate de investitie, fie ca resedinta personala, fie ca inchiriere pe termen lung, sau in regim hotelier.

Situat fix in inima Sibiului, intr-una dintre cele mai bune zone imobiliare, acest apartament este format din:
- hol spatios de acces cu bucatarie inclusa
- living mare cu televizor, loc de luat masa si canapea extensibila
- dormitor matrimonial generos, cu tot cu dressing
- baie amenajata modern
- pivnita cu bolta

Data fiind locatia, in apropiere regasim pe langa unele dintre cele mai importante institutii din oras, precum Universitatea "Lucian Blaga", sau Academia Fortelor Terestre, dar si numeroase magazine si restaurante, fiind la doi pasi de Pietonala Nicolae Balcescu, institutii bancare, precum ING, CEC, UniCredit sau Raiffeisen Bank, catedrala "Sfanta Treime", Parcul Astra si Parcul Cetatii, farmacia 24 si institutii medicale.

*Bucataria frumos amenajata este dotata cu plita electrica, frigider, cuptor cu microunde, cafetiera si un set mai mult decat complex de vesela, astfel, in ideea unei viitoare inchirieri in regim hotelier, este necesar doar clientul care va ocupa spatiul.

Imobilul beneficiaza si de cota parte si acces auto in curtea comuna ( 1122mp ), unde se poate amenaja cu usurinta un loc de relaxare ( de ex: foisor, cu zona de grill, balansoar etc. ).

Este finisat la interior cu vopsea lavabila, faianta, gresie si parchet din lemn natur tratat si lacuit. Geamurile sunt atat din pvc ( partea care da inspre curtea comuna ), cat si geamurile originale din lemn reconditionate, care bat inspre strada, ca sa pastreze frumusetea arhitecturala a zonei.

Proprietatea se poate achita atat cash ( virament bancar ), cat si prin credit ipotecar sau prin programul Prima Casa.

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod.

Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu