Apartament de vanzare 2 camere decomandate Calea Poplacii Sibiu
# 30796 • Vizualizări: 518 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 09:04, 30.06.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 91.800 €
  • Suprafața utilă 68
  • An construcție 2004
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Vrei sa locuiesti intr-un apartament spatios unde stilul modern se imbina cu functionalitatea? Cu siguranta merita sa treci pragul acestui apartament si sa incepi o noua etapa a vietii intr-o zona exclusivista.
Apartamentul are o suprafata utila de 68 mp la care se adauga un balcon cu iesire din dormitor unde vei putea savura in liniste cafeaua de dimineata. Acesta este compartimentat astfel: living, hol, bucatarie open-space, debara, hol intermediar, baie, dormitor si balcon.
Livingul este caracterizat printr-o zona de relaxare generoasa, iar suprafata de 30 mp permite, dupa dorinta cumparatorului, recompartimentare.
Bucataria deschisa iti va permite sa petreci timp in compania celor dragi atunci cand gatesti, aceasta fiind complet mobilata si utilata. Mobilierul a fost conceput la comanda, astfel incat nu vei mai avea nicio grija. Functionalitatea si stilul modern au fost avute in vedere la crearea mobilei, proprietarul colaborand cu un specialist. Electrocasnicele precum: aragaz, frigider, masina de spalat rufe, Tv, au fost schimbate recent, proprietarul optand pentru calitate foarte buna in alegerea acestora. De asemenea, corpurile de iluminat au fost schimbate recent, acestea oferind luminozitate suficienta pentru serile pe care le vei petrece in confortul casei tale.
Pe langa balcon, in dormitor vei avea aer conditionat pentru a te putea odihni in mod confortabil in zilele calduroase.
Baia este spatioasa, are geam de aerisire si este complet mobilata si utilata.
Parchetul si mocheta din dormitor au fost schimbate in anul 2019, iar calitatea materialelor folosite este superioara.
Apartamentul se afla intr-o zona rezidentiala linistita, la 2 minute distanta de Calea Poplacii. Strada este complet sistematizata, asfaltata si dispune de iluminat public, parcari si locuri de joaca in apropiere. Mai mult, este o zona cu trafic auto redus, astfel incat copiii se vor putea juca in liniste, iar adulti se vor putea plimba fara a avea griji.
Imobilul a fost finalizat in anul 2004, cladirea avand structura din caramida Porotherm si un regim redus de inaltime P+2+M.
Apartamentul este liber de sarcini, disponibil imediat si poate fi platit atat cash, cat si prin credit bancar sau prin programul Prima Casa.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, exact asa cum reiese din poze.
Proprietate ideala pentru mutare sau pentru investitie in vederea inchirierii.

Cod oferta / id: P11721
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu