Apartament de vanzare 2 camere cu priveliste panoramica Sibiu Turnisor
# 69747 • Vizualizări: 53 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 14:38, 18.10.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 57.999 €
  • Suprafața utilă 46
  • An construcție 2010
  • Etaj 10 și peste
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Ai un job in Zona Industriala Vest? Te-ai saturat sa pierzi zilnic 2 ore din viata ta pe drumul dintre casa si locul de munca? Iti propunem spre vanzare un apartament spatios cu 2 camere complet decomandate, cu loc de parcare intabulat si cu o priveliste panoramica deosebita de pe balcon, situat in Sibiu zona Turnisor, avand acces facil catre Aeroport si zona industriala.
Apartamentul are suprafata construita de 59 mp si este situat la mansarda unui imobil tip bloc construit in anul 2010 cu un regim de inaltime P+4 etaje+M, iar apartamentul a fost renovat ultima data in 2016. Suprafata utila de 46 mp a apartamentului este compartimentata decomandat si impartita in: sufragerie cu acces la balconul de 4 mp, 1 dormitor foarte spatios, 1 hol de acces, 1 bucatarie deschisa, mobilata si utilata, si o baie mare cu cada si geam de aerisire.
Totodata apartamentul dispune si de un spatiu pentru depozitare de aproximativ 8 mp, care nu este inclus in suprafata utila a acestuia.
Zona in care este situat apartamentul este la mare cautare pe piata imobiliara din Sibiu, fiind o zona linistita si avand in imediata apropiere atat magazine, institutii bancare si statii pentru mijloacele de transport public, ceea ce face apartamentul a fi pretabil pentru orice tip de familie, cat si cel mai important punct de pe piata locurilor de munca.
Ca dotari si finisaje, apartamentul dispune de: instalatie de aer conditionat, aragaz, frigider, masina de spalat rufe, centrala termica individuala, calorifere, ferestre termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usa metalica la intrare si usi de lemn la interior.

Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0762.219.995 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P13674

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu