Apartament de vanzare 140 mpu 4 camere 2 bai Sibiu Strand
# 29761 • Vizualizări: 814 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 13:53, 12.05.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 139.999 €
  • Suprafața utilă 120
  • An construcție 2007
  • Etaj 10 și peste
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Se vinde un apartament inedit cu 4 camere decomandate, 2 bai, loc de parcare in fata blocului, zona Strand, insumand o suprafata totala de 140 mp, situat la mansarda unui imobil cu 2 etaje +mansarda, construit in anul 2007.
Localizat intr-o zona rezidentiala selecta, predominant de vile, aproape de centru si de toate punctele de interes public, pe o strada asfaltata si iluminata, fara zgomotul si agitatia orasului, perfect pentru o familie care doreste o locuinta moderna si spatioasa.
Avand o suprafata utila de 120 mp, mobilat si utilat modern, apartamentul este structurat pe 2 nivele astfel: La primul nivel este livingul cu semineu care este amenajat ca spatiu de relaxare si de primire a oaspetilor cu acces la balcon, bucataria open space mobilata si utilata complet 2 dormitoare si o baie cu cada. Scara din lemn masiv, face legatura cu al doileanivel care a fost proiectat ca zona de relaxare si este compus dintr-o camera care poate fi folosita fie ca dormitor, fie ca birou, hol si o baie prevazuta cu cabina de dus.
Apartamentul este luminos si calduros fiind orientat spre Sud-Est, termoizolat dublu la exterior, este excelent intretinut si dispune de toate imbunatatirile moderne precum: centrala termica Ferroli, calorifere din otel, aparat aer conditionat, ferestre cu geam termopan, usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, parchet laminat, gresie, faianta; detine 1 loc de parcare in fata imobilului.
Poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

Cod oferta / id: P8599
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu