Apartament cu 3 camere si balcon de vanzare in zona Rahovei
# 33767 • Vizualizări: 145 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 12:29, 01.07.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 86.275 €
  • Suprafața utilă 56
  • An construcție 1980
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere de vanzare in zona Rahovei, situat la etajul 3 din 5 al unui imobil cu izolatie exterioara si interfon la intrare. Suprafata de 60 mp este distribuita printr-o compartimentare foarte practica, apartamentul fiind format dintr-un hol spatios de 9 mp, mobilat cu un coltar si o masa, hol care faciliteaza accesul spre bucataria openspace mobilata, utilata cu cuptor electric si plita pe gaz, incorporate, cuptor cu micounde. Bucataria este dispune si de o camara pentru depozitare si spatiu pentru amenajarea zonei de luat masa. Living-ul cu o suprafata de 17 mp este mobilat specific si dotat cu o canapea si un fotoliu, aceasta incapare avand acces si pe balconul cu vedere spre o zona linistita, plina de spatii verzi. Dormitoarele cu suprafete de 10 mp respectiv 8 mp sunt mobilate cu biblioteci si dulapuri spatiose si canapele extensibile. Baia este mobilata si dotata cu cabina de sus si masina de spalat rufe. Ca si spatii de depozitare, pe langa camara situata in bucatarie, apartamentul mai dispune de un spatiu de depozitare situat in hol si de asemenea de o boxa, la subsolul imobilului din care face parte apartamentul.
Imbunataririle de care dispune acest apartament sunt: centrala termica cu calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta.
Zona in care se afla apartamentul este o zona bine cotata din punct de vedere imobiliar, avand in imediata apropriere toate punctele de interes public,respectiv centrul comercial Shopping City Sibiu, unitati de invatamant, sedii ale institutiilor financiare, farmacii, restaurante, parcuri cu locuri de joaca amenajate pentru copii, statii pentru transportul public si parcari amenajate. Toate aceste aspecte fac din aceasta proprietate oportunitatea perfecta de investitie pentru oricine isi doreste un apartament frumos intr-o zona practica.

Cod oferta / id: P11794
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu