Apartament cu 2 camere si balcon inchis de vanzare zona Dioda
# 119426 • Vizualizări: 81 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 17:34, 14.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 64.950 €
  • Suprafața utilă 46
  • An construcție 1980
  • Etaj 4
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere apartament
Apartament 2 camere, de vanzare in zona Dioda din Sibiu, situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje ce dispune de interfon la intrarea in scara si izolatie fonica si termica la exterior.

Apartamentul este semidecomandat, este folosit ca si spatiu de birouri momentan, iar pentru a fi locuit are nevoie imbunatatiri si mobilier.
Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa, avand suprafata utila de 46 mp si este compusa din: un living cu iesire pe balconul inchis in termopan, dormitor, bucatarie inchisa, baie cu geam de aerisire, doua spatii pentru depozitare si 2 holuri.

Apartamentul dispune de imbunatatiri, cum ar fi: parchet din lemn masiv, usa din metal la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, balcon inchis in termopan, gresie, faianta, centrala termica proprie, calorifere din otel, iar acoperisul imobilului este terasat, fiind recent renovat cu membrana sudata, avand garantie pe 50 ani.
Zona in care este amplasat acest apartament este una din cele mai bune zone ale orasului, avand in imediata apropiere toate punctele de interes public cum ar fi: scoli, farmacii, gradinite, magazine alimentare, piata agro-alimentara, biserica, statie de taxi si autobuz, parcuri, banca comerciala.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18344

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18344

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0784.530.613 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0784.530.613

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu