Apartament cu 2 camere curte proprie si carport Sibiu zona Piata Cluj
# 109173 • Vizualizări: 180 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 19:32, 14.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 109.990 €
  • Suprafața utilă 59
  • An construcție 1950
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Ti-a placut mereu sa locuiesti la casa intr-o zona linistita, dar nu ai gasit o locuinta unde sa ai parte de intimitate si sa nu fii deranjat de vecini!?
Iti doresti o locuinta unde curtea sa fie doar a ta, fara accesul strainilor, pe care sa o poti utiliza dupa bunul plac?
Te-ai saturat sa te intorci obosit de la serviciu si sa-ti gasesti locul de parcare ocupat de catre un necunoscut si iti doresti o locuinta la curte unde sa ai siguranta locului de parcare?

Apartament la cu intrare privata si curte individuala situat la parterul unei case construite in 1950 pe structura de caramida, cu regim de inaltime P+1E, imobil amplasat in Sibiu zona Piata Cluj.
Apartamentul cu 2 camere este compartimentat decomandat a fost renovat ultima data in 2018 si are o suprafata construita de 71 mp, iar suprafata utila de 59 mp a acestuia este impartita intr-un living spatios, un dormitor, o camara, o debara si un hol de acces, iar din curte se face accesul printr-o intrare separata in bucatarie si in baia cu cada si geam de aerisire.
Tot in curte apartamentul dispune de o magazie incapatoare construita pe structura de BCA si de un carport.

Accesul cu masina in curtea individuala se face direct din strada printr-o poarta culisanta, iar curtea ramasa libera in urma constructiilor masoara 100 mp si este amenajata cu dale de beton si zona verde cu copaci artizanali tuia.

Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, dispunand de urmatoarele finisaje si beneficii:
-incalzire cu centrala termica proprie si calorifere;
-ferestre termopan cu tamplarie PVC;
-usi de intrare PVC;
-usi interioare din lemn;
-izolatie termica exterioara;
-poarta acces auto, culisanta;
-bucatarie complet mobilata si utilata;
-frigider, plita electrica, hota, masina de spalat rufe, uscator de rufe electric.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17000

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17000

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

██████░░████░░█████░░░████░░░████░░░░█████░░░████░░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██████░█████░░██░░██░██░░██░░░█████░░██░░██░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██░░██░█████░░░████░░░████░██░██░░██░░████░░
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu