Apartament amenajat 3 camere 116 mp curte 260 mp 1 vecin zona centrala
# 112768 • Vizualizări: 48 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 11:42, 29.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 119.900 €
  • Suprafața utilă 116
  • An construcție 1940
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Vrei sa te muti intr-un apartament sasesc gata amenajat intr-un stil artistic cu multa autenticitate? Sau vrei sa cumperi o proprietate pentru o afacere la cheie in regim hotelier? Atunci ai gasit solutia!

Apartamentul este amplasat intr-o casa saseasca construita pe structura de caramida in zona centrala si istorica a orasului Cisnadie. Apartamentul are o suprafata utila de 116 mp si este compus din 3 camere din care 2 sunt dormitoare si un living, 2 bai, o bucatarie, holuri, magazii, pivnite, anexe pentru depozitare, un atelier de lucru si o curte proprie de 260 mp.

Apartamentul este un parter inalt, cu geamuri multe catre oras, cu finisaje de calitate, frumoase si artistice create de artizani autentici. Stilul apartamentului este o imbinare a trecutului rustic cu prezentul modern si se vinde exact cum este prezentat in anunt.

Incalzirea apartamentului se realizeaza prin centrala proprie in unele parti ale apartamentului dar caldura provine si de la semineu si sobele de teracota cu lemne. Fiind un apartament central la o casa in care mai locuieste doar 1 vecin, acest apartament este o oportunitate fie pentru a locui, fie pentru a demara o afacere in regim hotelier exact in centrul orasului.
Zona centrala este un mare avantaj, arhitectura saseasca a casei in exterior s-a pastrat, iar fatada este una frumoasa.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17596

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17596

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu