Apartament 77 mpu 3 camere decomandate pivnita zona centrala Cisnadie
# 76787 • Vizualizări: 526 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 10:56, 15.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 55.990 €
  • Suprafața utilă 76
  • An construcție 1930
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Pe una din strazile principale ale Cisnadiei se vinde un apartament intr-o casa saseasca, la un pret avantajos, compus din 2 dprmitoare spatioase cu ferestre la strada, un hol care poate fi utilizat ca living, bucatarie, baie si terasa. Apartamentul are suprafata utila de 76,83 mp si este amplasat la parterul inalt al unei case construita in anul 1930 in stil sasesc din caramida, cu ziduri de 40 cm. Apartamentul a fost locuit si a fost bine intretinut in aceasta perioada.
Camerele sunt mari si luminoase. Impreuna au o suprafata utila de 53,31 mp. Pardoseala este tip podea din lemn. Ferestrele camerelor sunt din lemn si au fost inlocuite recent. S-a dorit pastrarea autenticitatii casei, pastrand chiar si obloanele din lemn. Bucataria are o suprafata de 11,28 mp, holul care se preteaza ca living sau loc de servit masa are o suprafata de 6,96 mp iar baia are 5,28 mp si este prevazuta cu cada. Terasa de 4.68 mp este infrumusetata de o vita de vie care vara face ca zilele sa fie mai racoroase. Incalzirea casei se face prin centrala proprie si calorifere. Casa este izolata partial iar acoperisul casei este schimbat.

Aceasta proprietate beneficieaza de o pivnita de 27,20 mp si de o parcela de gradina de 30 mp pe care se gaseste o constructie din caramida. Apartamentul asa cum este compartimentat acum se preteaza atat pentru un cuplu tanar cat si pentru persoane mai inaintati in varsta care au nevoie de curte pentru relaxare si care nu mai doresc sa urce scari de bloc. Cu putina imaginatie si investitie compartimentarea casei se poate schimba daca va doriti aceasta lucru. Imobilul este amplasat central, aproape de piata agroalimentara, aproape de magazine, de banci, cafenele si restaurante. Pentru a vedea aceasta proprietate asteptam sa ne contactezi deoarece imobilul acesta are mult potential atat ca spatiu de locuit cat si investitie imobiliara. Amenajat corespunzator si datorita zonei, poate fi inchiriat in regim hotelier.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P14363

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785.822.822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Cisnadie.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu