Apartament 73 mp plus studio separat 48 mp pentru 2 familiii Cisnadie
# 112965 • Vizualizări: 151 • 4+ camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 10:43, 20.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 149.900 €
  • Suprafața utilă 118
  • An construcție 1940
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Proprietate de vanzare compusa din 2 apartamente complet separate, amplasata intr-o casa saseasca, complet renovata in zona centrala Cisnadie. Daca ai parintii in grija atunci acesta proprietate este o solutie
Primul apartament are o suprafata de 73 mp utili si este compus din 2 dormitoare, living generos cu bucatarie open space, o baie, dressing, hol si o boxa pentru depozitare in curte.

Al doilea apartament este un studio are suprafata de 48 mp utili si este compus dintr-o camera, o bucatarie, baie si boxa pentru depozitare. Ambele apartamente fac parte dintr-un concept nou de locuinte, unde exista reguli civilizate si decente de convietuire, in cladire se vand locuintele mobilate si utilate si sunt amenajate intr-un stil modern cu accente ale trecutului sasesc.

Apartamentele sunt cu intrari separate si sunt ideale pentru familii care vor sa aiba parintii aproape sau au un adolescent care doreste sa locuiasca separat dar aproape de parinti sau sunt ideale ca o combinatie de zona de locuit cu o mica afacere in regim hotelier ( intr-un apartament locuiesti iar al doilea se poate inchiria in regim hotelier).

Toate instalatiile sunt schimbate, casa fiind renovata in totalitate, incalzirea este prin centrala si calorifere iar apartamentele beneficiaza de aer conditionat. Finisajele sunt de calitate, baile sunt placate cu marmura si granit, pardoseala este tip dusumea reconditionata, mobila de bucatarie este facuta la comanda iar electrocasnicele sunt noi. Geamurile sunt dublate astfel ca la strada s-au pastrat geamurile din lemn iar la interior s-au montat geamuri tip termopan pentru a pastra ambianta.

Zona fiind centrala, in jur sunt toate facilitatile unui oras de la piata agroalimentara pana la banci si restaurante si la 2 minute de mers pe jos se va deschide zona de mall. Orasul Cisnadie are 3 iesiri din oras din care unul este direct la autostrada.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17615

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17615

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0723.510.808 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0723.510.808

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu