Apartament 5 camere de vanzare in centrul Sibiului Istoric investitie
# 105872 • Vizualizări: 150 • 4+ camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 17:53, 18.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 135.000 €
  • Suprafața utilă 107
  • An construcție 1987
  • Etaj 1
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere apartament
Apartament cu 5 camere de vanzare in Sibiu, in zona centrului istoric cu suprafata utila 107 mp, pretabil pentru investitie si reamenajare pentru inchirierea in regim hotelier, sau pentru resedinta proprie.

Alcatuit din:
- 5 camere ( accesul se face dintr-un hol lung )
- o baie
- un balcon
- debara
- pivnita
- pod mansardabil

Apartamentul se alfa la etajul 1, intr-o casa cu regim P+1+M, izolata la exterior.

In ideea reamenajarii pentru un spatiu de inchiriat in regim hotelier, se poate imparti in 3 camere + un spatiu de 2 camere, amenajarea unei bai la comun si o bucatarie, sau daca nu se doreste bucataria, se poate amenaja o camera comuna / lobby, game room. De asemenea, se poate amenaja si podul apartamentului, pentru o maximizare a spatiului si automat si a profitului scos de pe urma afacerii.


Desi se afla chiar in centrul istoric al orasului, apartamentul este ferit de strazile circulate si se bucura de intimitate si liniste, fiind perfect pentru resedinta personala, cat si pentru reabilitare in scopul inchirierii in regim hotelier.

Zona deserveste in imprejurimi institutii de invatamant ( Colegiul Tehnic "Indipendenta", Facultatea de Jurnalism, Gradinita Nr. 17 ), restaurante ( Max - The Original, La Cuptor, Charlie's ) si este in imediata apropiere a strazii 9 mai, care este plina de magazine de imbracaminte, articole de casa, mini market-uri si nu numai. De asemenea, Piata Mica este la o distanta de numai 5 minute de mers pe jos.

!! Disponibil imediat !!

Proprietatea se poate achita atat cash ( virament bancar ), cat si prin credit ipotecar sau prin programul Prima Casa.

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod.


Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu