Apartament 41 mp 2 camere debara balcon acoperis tigla Cisnadie
# 70174 • Vizualizări: 478 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 15:45, 24.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 36.900 €
  • Suprafața utilă 41
  • An construcție 1980
  • Etaj 4
  • Compartimentare Nedecomandat
Descriere apartament
Apartament de vanzare cu suprafata utila de 41 mp, in zona Piata Noua Cisnadie, compus din: 2 camere, o bucatarie prevazuta cu camara mare, un hol unde s-a pastrat debaraua si o baie mare cu geam de aerisire.

Locuinta necesita renovare pentru a aduce apartamentul la un alt stadiu cu finisaje mai moderne.
Este un apartament cu un pret avantajos, fara igrasie, fara mucegai si desi este la etajul 4, blocul beneficiaza de acoperis cu tigla.
Uneori este mai atractiv un apartament nefinisat pe care il poti moderniza dupa bunul plac decat un apartament finisat intr-un stil care nu iti place.

Ferestrele au vedere spre natura, intr-o zona de dealuri. Cartierul unde se afla apartamentul are magazine alimentare, magazine nealimentare, farmacii, cabinet medical, aprozare, iar scoala si gradinita sunt foarte aproape.
La 15 minute de mers pe jos este centrul orasului unde se afla primaria, restaurante, cafenele banci si piata agroalimentara a orasului. Parcul orasului si parcul de copii sunt de asemenea in apropiere.

Utilitati si dotari:
- Bucatarie: partial mobilata, partial utilata;
- Mobilat: partial;
- Utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz;
- Usi interioare: lemn;
- Contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric;
- Caracteristici bloc: interfon, acoperis.

Finisajele interioare:
- Pereti: vopsea lavabila, faianta;
- Podele: gresie, linoleum;
- Finisaj: necesita renovare;
- Geamuri: lemn;
- Usa intrare: lemn.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P13723

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P13723

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu