Apartament 37 mp 2 camere decomandate parter mobilat utilat Cisnadie
# 120649 • Vizualizări: 20 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 17:00, 20.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 43.900 €
  • Suprafața utilă 37
  • An construcție 1973
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament de vanzare in zona Stejarului din Cisnadie, cu suprafata utila de 37 mp compus din 2 camere decomandate, bucatarie deschisa, hol si baie. Apartamentul este la parterul unui bloc construit in anul 1973 pe structura de caramida si ultima data a fost renovat in 2015.
Apartamentul este izolat in exterior, are geamurile tip termopan, usa de la intrare din metal iar usile interioare din lemn.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat cu tot ce se vede in anunt astfel incat o familie care il cumpara se poate instala imediat. Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie si calorifere.
Proprietatea este ideala pentru familii cu 1-2 copii, pentru cupluri la inceput de drum, pentru persoane in varsta care doresc apartament la parter dar este ideal si ca investitie imobiliara pentru ca acest tip de apartament mobilat si utilat se inchirieaza usor. Zona este buna, cu multe magazine in jur, farmacii, gradinite, scoli si parc pentru copii.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18635

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18635

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

██████░░████░░█████░░░████░░░████░░░░█████░░░████░░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██████░█████░░██░░██░██░░██░░░█████░░██░░██░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██░░██░█████░░░████░░░████░██░██░░██░░████░░
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu