Apartament 3 camere decomandate de vanzare Sibiu zona Mihai Viteazu
# 48272 • Vizualizări: 136 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 04:02, 25.06.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 101.250 €
  • Suprafața utilă 75
  • An construcție 1975
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Ocazie! Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu cu o suprafata totala de 89 mp situat la etajul intermediar 2 al unui imobil constructie veche cu 10 etaje dotat cu lift nou.
Locuinta este foarte spatioasa si compusa din living ce dispune de spatiu pentru luat masa 2 dormitoare generoase si luminoase o bucatarie mobilata si utilata o baie moderna un hol cu lungimea de 9 metri care face legatura cu incaperile acestei locuinte si dotat cu un dressing si spatii pentru depozitare.
Apartamentul este foarte bine intretinut si dispune de numeroase imbunatatiri: gresie si faianta alese cu grija de proprietari parchet laminat si parchet din lemn masiv geamuri termopan usa metalica la intrare si usi schimbate la interior.
Locuinta este foarte cocheta si confortabila a fost renovata in totalitate in anul 2014 cu materiale de calitate superioara folosindu-se termoizolatie de 10 cm la exterior si de 5 cm pe tavan astfel incat apartamentul este foarte calduros si necesita costuri mici de intretinere pe toata perioada iernii toate instalatiile au fost refacute pentru instalatiile de apa s-au folosit tevi de cupru balconul a fost modificat si inchis in termopan astfel incat putem obtine 3 dormitoare decomandate geamurile dispun de rulouri exterioare din PVC astfel incat iti ofera intimitatea de care ai nevoie.
Apartamentul se afla pe Bulevardul Mihai Viteazu una dintre cele mai bine cotate zone de pe piata imobiliara si este indreptat cu fata spre sud astfel incat toate geamurile sunt orientate spre strada principala unde putem regasi toate punctele de maxim interes din oras: la 1 minut distanta de banci magazine parcuri statii pentru mijloacele de transport in comun farmacii.
Locuinta este pretabila atat pentru o familie care doreste confortul unei locuinte spatioase dar si pentru investitie pe termen lung datorita zonei in care se afla.

Cod oferta / id: P4112
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu