Apartament 3 camere decomandate 2 bai balcon in Sibiu Calea Cisnadiei
# 29774 • Vizualizări: 193 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 13:56, 23.06.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 110.350 €
  • Suprafața utilă 81
  • An construcție 2015
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere decomandate, etaj intermediar 1 cu balcon si loc de parcare privat, de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 81 mp si balcon acoperit de 6 mp, construit in anul 2015 din caramida, cu izolatie termica si fonica la exterior si interfon la intrare.
Apartamentul este compus din hol foarte spatios la intrare cu acces catre toate incaperile, bucataria deschisa cu livingul, mobilata si utilata cu loc de servit masa cu o suprafata utila de 31,30 mp, livingul complet mobilat si utilat cu iesire pe balcon, dormitorul matrimonial cu dressing mobilat si utilat modern cu o suprafata utila de 18 mp, dormitorul al doilea este mobilat si utilat cu o suprafata utila de 14 mp, baia cu geam de aerisire naturala, dotata cu cada, baia de serviciu a fost transformata intr-un spatiu pentru depozitare, racordurile sunt inca pe pozitii si poate fi transformata ulterior in baie.
Locuinta dispune de tot confortul, avand cuptor electric, plita pe gaz, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe cu uscator, televizoare, toate electrocasnicele sunt de foarte buna calitate.
Ca si imbunatatiri dispune de centrala termica proprie cu calorifere de otel, usa de metal solida la intrare si usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geamuri termopan.
Ce poate fi mai simplu decat sa ajungi acasa fara grija gasirii unui loc de parcare, si totusi o siguranta pentru autovehicul avand loc de parcare privat, sa ai un apartament la etaj intermediar cu costuri la utilitati asemenea unei garsoniere.

Cod oferta / id: P11272
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu