Apartament 3 camere de vanzare 78 mpu dressing balcon parcare Selimbar
# 106355 • Vizualizări: 148 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 12:20, 22.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 88.800 €
  • Suprafața utilă 78
  • An construcție 2023
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Bucurati-va de o ocazie unica cu comision 0% la cumpararea unei proprietati! Prezentam cu mandrie un nou apartament de 3 camere situat in zona Selimbar. Proprietatea are o suprafata utila de 78 mp si 91 mp construiti, cu un balcon spatios de 4 mp, compartimentare total decomandata. Blocul finalizat cu acoperis din tigla se ridică pe P+2E+ER, avand imobilul pozitionare excelenta.

Incaperea este compusa din 2 dormitoare incapatoare de 15,68 mp respectiv 13,86 mp, 1 baie de 5,03 mp, 1 bucatarie open-space cu living generos, nefurnizata sau neutilata, 1 balcon cu vedere frumoasa si 1 dressing de 5,6 mp. Apartamentul dispune de o debara cu suprafata de 2,36 mp care se poate transforma usor intr-o a doua baie daca se doreste. Inaltimea tavanului in camere este de 2,60 m. Imobilul este construit din beton armat furnizat de Holcim si zidaria este realizata din caramida Porotherm, considerata ca avand cel mai inalt nivel de calitate pe plan national, inclusiv peretii de compartimentare.

Structura beneficiaza de interfon si sistem de acoperis. Proprietatea are curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica. Un avantaj incontestabil al proprietatii il reprezinta instalatia de incalzire prin termoficare, centrala proprie si calorifere din tabla de otel, astfel blocul avand izolatie termica excelenta. Fiecare client are posibilitatea personalizarii apartamentului achizitionat, prin alegerea materialelor pentru finisajele interioare (gresie, faianta, zugraveli interioare, parchet, obiecte sanitare si usi de interior). Astfel, puteti sa va creati casa visurilor dumneavoastra, chiar in scomnnul Selimbar.

Proprietatea este la stadiul “la alb” si include: -tamplarie din PVC alb cu geam termopan si glafuri de interior si exterior; -usa metalica la intrare; -instalatie de incalzire cu centrala in condensatie si calorifere din tabla de otel; -instalatie electrica (inclusiv prize si intrerupatoare in limita a doua intrerupatoare și trei prize pentru fiecare incapere); -instalatii cu contorizare individuala pentru gaz, curent, apa-canal, inclusiv bransamentele; -instalatie de TV si internet-telefonie; -sapa de egalizare elicopterizata; -tencuieli mecanizate; -peretii interiori din caramida Porotherm gletuiti si zugraviti in alb; -izolatie termica cu polistiren de fatada de 10 cm, EPS 80; -casa scarii si exteriorul blocului finisate “la cheie”; -locuri de parcare amenajate, trasate si marcate (1 loc pentru fiecare apartament este inclus in pret).

As dori sa subliniez faptul ca proprietatea se afla la cateva minute distanta de parcul retail Carrefour - Auchan - Shopping City Sibiu. O zona idilica, ferita de poluare si zgomot, dar conexiune usoara cu Sibiul.
Suntem entuziasmati sa oferim un tur de vizionare, astfel incat sa putem demonstra realitatea prezentata. Nu ratati aceasta sansa!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu