Apartament 3 camere 83 mp etaj 1 zona ultracentrala Nicolae Balcescu
# 78625 • Vizualizări: 419 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 16:12, 19.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 128.999 €
  • Suprafața utilă 83
  • An construcție 1915
  • Etaj 1
  • Compartimentare Nedecomandat
Descriere apartament
Apartament situat la etajul 1 din 2 al unui imobil cu arhitectura in stil baroc si acoperis din tigla. Locuinta se afla in cea mai buna zona din orasul Sibiu respectiv zona ultracentrala, bulevardul Nicolae Balcescu, bulevard cu pavaj din granit si predominat de cladiri realizate in stil baroc provincial.
Fiecare casa din aceasta zona are curte interioara accesul fiind asigurat de portile masive si gangurile boltite. Acest bulevard reprezinta si locatia principala pentru desfasurarea Festivalului International de Teatru, toate aceste lucruri fiind un real avantaj pentru inchirerea in regim hotelier.
Proprietatea se afla intr-o cladire construita in anul 1915 si este in renovare, predandu-se la stadiul de gri, permitand astfel noilor proprietari sa-l amenajeze dupa propriul gust.

Proprietatea cu suprafata construita de 100 mp si utila de 83 mp, este compusa din 3 camere, o baie, o debara de 4 mp, pivnita de 12 mp si 40 mp de curte, cota individuala. Intr-una din camere se poate amenaja un dresing sau o baie, permitand astfel impartirea spatiului, intr-o garsoniera si un apartament cu 2 camere.

Ca si imbunatatiri aduse o data cu renovarea mentionez: usa la intrare este din lemn, iar ferestrele au geamuri termopan cu tamplarie PVC si toate instalatiile schimbate, respectiv cea electrica sanitara si de canalizare. Peretii au fost indreptati si placati cu rigips. Poate fi achizitionat Cash, Prima casa sau prin Credit Ipotecar.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P14566

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P14566

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Sacara

Sibiu