Apartament 3 camere 80 mp 2 bai balcon 11 mp de vanzare Piata Cluj Sib
# 106193 • Vizualizări: 36 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 12:07, 09.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 104.500 €
  • Suprafața utilă 80
  • An construcție 2021
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, cu suprafata utila de 80 mp, apartamentul face parte din primul proiect Eco al orasului Sibiu si a fost conceput in ideea aducerii unui nou stil arhitectural modernist.
Alegerea unei noi locuinte inseamna achizitionarea unui camin care sa-ti ofere satisfactie si liniste. De aceea imobilul este situat aproape de zona centrala, la aproximativ 8 minute de Piata Mare, iar in imediata apropiere sunt amplasate statii pentru mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, spatii comerciale si institutii publice.
Imobilul se afla in zona Piata Cluj intr-o locatie retrasa, linistita, bine cotata pe piata imobiliara si in continua dezvoltare.
Locuinta este amplasata la etajul 4, etaj retras al unui imobil cu regimul de inaltime S+P+3E+R, bloc construit din caramida cu rezistenta pe cadre unde intre vecini exista o placa de beton de 21 cm la care se adauga si o sapa de 8 cm, iar impreuna cu parchetul va rezulta o izolatie fonica de aproximativ 30 cm. Imobilul dispune de izolatie termica, lift, parcari subterane si supraterane, spatii comerciale la parter, locuri de joaca pentru cei mici si spatii verzi.
Suprafata utila de 80 mp este compartimentata total decomandat, o compartimentare inteligent aleasa si avem astfel:
- hol
- living de 24 mp+bucatarie de 9 mp si acces la balcon din ambele incaperi
- dormitor 1 cu suprafata de 14.89 mp cu acces la balcon
- dormitor 2 cu suprafata de 13.68 mp cu acces la balcon
- baie cu suprafata de 5.16 mp, generoasa
- baie de servici cu suprafata de 4.19 mp
- balcon cu suprafata de 11 mp
Apartamentul se va preda la stadiul de alb, usa de metal la intrare, centrala in condensatie, calorifere, obiecte sanitare, racorduri apa-canal in bucatarie si baie, racord gaz metan la bucatarie, instalatii pentru gaz, curent electric si apa, instalatie electrica interioara cu tablou general, instalatii pentru Internet, telefon, TV, pereti tencuiti, gletuiti si zugrăviti, lavabila, termopane PVC, 3 foi, 5 camere izolare, sape mecanizate si elicopterizate.
Cei interesați pot alege diferite compartimentări: Studio, garsoniere, apartamente cu 2,3 sau 4 camere, Penthouse-uri, terasă/balcon.Detalii contact

Persoana de contact: Larisa Mirzoiu

Sibiu