Apartament 3 camere 71 mp utili cu terasa 12 mp si loc de parcare
# 118818 • Vizualizări: 67 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 15:49, 12.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 107.990 €
  • Suprafața utilă 71
  • An construcție 2018
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
De vanzare apartament spatios, complet mobilat si utilat, amplasat la parterul inalt al unui bloc construit in anul 2018 in zona Arhitectilor, Sibiu, in imediata apropiere de Mandra.

Apartamentul este compartimentat decomandat, are suprafata construita de 97 mp si suprafata utila de 71 mp impartita in: un living spatios cu acces la o terasa de 12 mp, 2 dormitoare, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata si o baie mare cu geam de aerisire si cada.

Zona in care este amplasat acest apartament este foarte linistita, ferita de trafic si zgomot, dar totusi foarte aproape de magazine, scoli, gradinite si statii pentru mijloacele de transport public, ceea ce il face a fi pretabil pentru orice tip de familie.
Blocul in care este situat apartamentul a fost construit pe structura de caramida, are un regim de inaltime P+4 etaje si este izolat termic.

Apartamentul are sistem de incalzire cu centrala termica proprie si calorifere, dispune de un loc de parcare intabulat si de finisaje moderne realizate cu materiale de foarte buna calitate:
- izolatie termica exterioara;
- ferestre termopan;
- vopsea lavabila, faianta;
- parchet, gresie;
- bucatarie mobilata cu MDF;
- electrocasnice: aragaz, cuptor, hota, frigider; TV, masina de spalat rufe.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18224

Sau intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18224

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu