Apartament 3 camere 59mp gradina 50mp balcon 11mp parcare in Sibiu
# 115735 • Vizualizări: 97 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 00:08, 19.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 93.990 €
  • Suprafața utilă 59
  • An construcție 2023
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Ai ocazia să devii proprietarul unui apartament perfect pentru tine! Este vorba despre un apartament cu 3 camere și propria gradină, disponibil pentru vânzare în Sibiu, într-o zonă exclusivă - Doamna Stanca. Având o suprafață utilă de 59 mp, acest apartament este una dintre cele mai bune oferte de pe piața imobiliară. Este compartimentat decomandat și dispune de 1 baie și 1 balcon de 11 mp care îți oferă o priveliște minunată. Amplasat la etajul parter al unei clădiri cu 3 etaje construită în anul 2023, acest imobil este izolat la exterior și dispune de acoperiș din țiglă și acces securizat pe bază de interfon cu cartelă.

Zona în care se află este excelentă, fiind situată într-un cadru verde, liniștit și sigur, la doar câteva minute de mers pe jos de centrul orașului. Spațiile luminoase și generoase ale apartamentului sunt dotate cu cele mai moderne facilități și servicii pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții. Zonele verzi amenajate cu gazon și plante, aleile de promenadă și zona de joacă pentru copii transformă această proprietate într-un adevărat colț de rai.

Apartamentul este compus din 3 camere, 2 dormitoare, 1 living, 1 bucătărie, 1 baie, 1 hol, 1 balcon și gradină de 50 mp. Dormitorul matrimonial este generos și luminos, având o suprafață de 12,89 mp, dormitor doi 12,46 mp, iar livingul deschis este conectat la balcon. Bucătăria prezinta o zona deschisa cu living-ul, iar balconul are o suprafață de 11,2 mp. Baia are o suprafață de 4,52 mp, iar holul este spațios.

Ai posibilitatea să alegi între varianta "La Alb" și "La Cheie". În varianta "La Alb", apartamentul este complet finisat, iar în varianta "La Cheie", ai parte de o pardoseală placată cu gresie în bucătărie, baie și hol, parchet în dormitoare și living, faianță completă și uși de interior. Obiectele sanitare din baie sunt incluse, iar avansul minim este de 15% din prețul apartamentului.

Apartamentul dispune de o parcare proprie, iar eficiența energetică este categoria B. Zona este excelentă pentru cei care caută un cartier liniștit, cu multe instituții de învățământ, magazine și mijloace de transport în comun. Proprietatea este disponibilă pentru cumpărare atât în numerar, prin virament bancar, cât și prin credit ipotecar sau Prima Casă.

Echipa Klic Imobiliare îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi orice detalii suplimentare sau pentru programarea unei vizionări. Nu rata ocazia de a deveni proprietarul acestui apartament fantastic!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu