Apartament 3 camere 2 balcoane boxa si garaj cu acces din casa scarii
# 120674 • Vizualizări: 14 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 11:30, 21.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 125.000 €
  • Suprafața utilă 68
  • An construcție 2009
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Cauti un apartament modern si iti doresti sa ai un garaj incapator pentru masina ta?
Iti doresti un apartament luminos, cu spatii pentru depozitare si care sa fie amplasat intr-o zona linistita, ferita de traficul auto?

 

TABOO Imobiliare iti prezinta un apartament deosebit, amplasat la parterul inalt al unui bloc construit in anul 2009 in Sibiu, zona Tilisca!
Apartamentul a fost zugravit in 2023, are suprafata construita de 98 mp si suprafata utila de 68 mp impartita in: un living luminos cu acces la un balcon de 9 mp inchis cu termopan, doua dormitoare cu acces la cel de-al doilea balcon de 7 mp, o bucatarie inchisa, o debara, o baie mare cu cada, o toaleta de serviciu si un hol de compartimentare.

 

Apartamentul dispune de o boxa si un garaj incapator ( cu suprafata utila totala de 36 mp), incalzit, cu acces atat din strada cat si din casa scarii, ceea ce-ti oferta confortul de a nu iesi prin frig iarna pentru a pleca la serviciu, intabulate pe cf separat.
Zona in care este amplasat acest apartament este foarte linistita, amenajata cu numeroase zone verzi avand in apropiere Parcul Belvedere, scoli, gradinite si statii pentru mijloacele de transport public, ceea ce face ca acest apartament sa fie ideal pentru orice tip de familie!

Incalzirea apartamentului se realizeaza cu centrala termica proprie si calorifere, iar finisajele apartamentului sunt moderne:
- vopsea lavabila, tapet, faianta;
- parchet, gresie;
- ferestre termopan cu tamplarie PVC;
- izolatie termica exterioara / bloc izolat termic;
- balcoane inchise cu termopan;
- usa metalica la intrare;
- usi celulare la interior.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18638

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18638

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu