Apartament 3 camere - 2 bai - balcon - etaj 1 - in apropiere de scoli
# 115633 • Vizualizări: 129 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 10:12, 15.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 97.500 €
  • Suprafața utilă 66
  • An construcție 1986
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Cauti un apartament spatios, amplasat la etaj intermediar si care sa fie amplasat in apropiere de scoli si gradinite?

TABOO Imobiliare iti prezinta acest apartament decomandat de vanzare in Sibiu cu 3 camere, situat in zona Vasile Aaron, amplasat la etajul intermediar 1, intr-un imobil cu 4 etaje, cu suprafata construita de 84 mp si suprafata utila de 66 mp.
Apartamentul este complet mobilat si compus din 3 camere cu mobilier de lemn, rustic, foarte bine intretinut, 1 bucatarie mobilata si partial utilata, 2 bai si un balcon cu suprafata de 5 mp.

Apartamentul beneficiaza de finisaje facute cu materiale de foarte buna calitate, cum ar fi: parchet de stejar, gresie, geamuri pvc, termopan, usi de lemn la interior si usa metalica la intrare.

Cladirea in care se afla amplasat acest apartament este de tip bloc, construit in anul 1986, iar apartamentul a fost renovat ultima data in anul 2005.
Structura imobilului este realizata din caramida, iar incalzirea acestuia se realizeaza prin centrala proprie si calorifere, iar blocul este izolat termic.
La subsolul blocului, apartamentul dispune de o pivnita foarte incapatoare, racordata la instalatia de apa si canalizare.

Utilitati si dotari:
~ Bucatarie: mobilata, partial utilata: aragaz, frigider;
~ Mobilat: complet;
~ Utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica;
~ Izolatii: exterior, bloc izolat termic;
~ Usi interioare: lemn;
~ Contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric, contorizare separata;
~ Caracteristici bloc: interfon, acoperis.

Finisajele interioare:
~ Pereti: vopsea lavabila, faianta, lambriu;
~ Podele: parchet, gresie;
~ Finisaj: finisat;
~ Geamuri: pvc, termopan;
~ Usa intrare: metal.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17872

Sau intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17872

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu