Apartament 2 camere 54 mp curte gradina etaj 1 Mihai Viteazul Sibiu
# 112122 • Vizualizări: 53 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 09:24, 02.06.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 77.990 €
  • Suprafața utilă 54
  • An construcție 1950
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Acest apartament situat in Sibiu, zona Mihai Viteazul, este o alegere excelenta pentru cei care cauta o locuinta cu doua camere la casa, cu o suprafata utila de 54 mp si o curte cu gradina de 61 mp.

Amplasat la etajul 1 al unei cladiri de tip casa, acest apartament este compartimentat decomandat si beneficiaza de o bucatarie nemobilata si neutilata, dar cu utilitatile necesare (curent electric, apa, canalizare, gaz, CATV, fibra optica).
Cu finisaje interioare care necesita renovare, apartamentul are peretii acoperiti cu vopsea lavabila si faianta, iar podelele sunt din parchet si gresie. Geamurile sunt din PVC si termopan, iar usa de intrare este metalica. Incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei proprii si a caloriferelor.

In ceea ce priveste dotarile, apartamentul beneficiaza de contoare de apa, gaz si curent electric, izolatii exterioare si usi interioare din lemn. In plus, apartamentul dispune de o curte cu gradina, care ofera posibilitati variate de petrecere a timpului in aer liber.

Utilitati si dotari:
- Utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica;
- Izolatii: exterior;
- Usi interioare: lemn;
- Contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric, contorizare separata;
- Caracteristici casa: acoperis, curte, gradina.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17438

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17438

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0743.473.799 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0743.473.799

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu