Afacere la cheie! 2 apartamente cu o camera de vanzare in Sibiu
# 32604 • Vizualizări: 206 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 19:20, 30.06.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 122.000 €
  • Suprafața utilă 87
  • An construcție 1950
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
De vanzare proprietate compusa din 2 apartamente cu o camera ce functioneaza deja in regim hotelier pozitionate pe parterul unui imobil renovat in totalitate si cu doar 2 familii in curte. Imobilul este situat in apropiere de Teatrul Gong la doar 2 minute de mers pe jos fata de Piata Mare sau Piata Mica din Sibiu.
Proprietatea are 87 mp utili si este compusa din: primul apartament dispune de o camera mare cu pat matrimonial si canapea extensibila bucatarie separata mobilata si utilata baie cu cabina de dus. Cel de-al doilea apartament este compus dintr-o camera spatioasa chicineta mobilata utilata si loc de servit masa baie cu cabina de dus.
Imobilul a fost renovat in totalitate cu materiale si consultanta Unimat acesta a fost initial adus la stadiul de caramida iar ulterior s-au facut renovari precum: subzidire interioara si exterioara peretii au fost tratatii cu injectii impotriva umezelii si ulterior tencuiti si zugraviti cu materiale speciale pentru imobile vechi instalatile termice sanitare si electrice inlocuite in totalitate pana in strada au fost montate centrale cermice pe gaz cu calorifere din otel si incalzire in pardoseala in bai tamplaria a fost inlocuita cu pvc culoarea lemnului si geam termopan usi de lemn la interior parchet gresie faianta mobilier la comanda si electrocasnice.
Curtea interioara a imobilului este total renovata si amenajata cu spatii verzi loc de servit masa mobilier de gradina corpuri de iluminat cu senzori de miscare si pavaj.

Cod oferta / id: P11025
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu